DrivkraftAktuelt

Er du årets vekstskaper?

Kjenner du en dyktig bedriftsleder? Eller er du kanskje en selv? Nå starter jakten på årets EY Entrepreneur Of The Year, og vi ønsker forslag til kandidater.

Av Veronica Hagelid | mobil: +47 922 02 310

– Behovet for vekst og innovasjon er et evigaktuelt tema for næringsliv og politikere. Hvordan skal vi få til vekst, som i sin tur skaper arbeidsplasser og verdier som kommer hele samfunnet til gode? Med EY Entrepreneur Of The Year hedrer vi dem som har fått til det mange prøver på: å utvikle lønnsomme og levedyktige bedrifter, sier Ina K. Rosenberg, ansvarlig partner for EY Entrepreneur Of The Year-programmet i Norge.

EY Entrepreneur Of The Year er verdens største vekstskaperprogram med kåringer i over 60 land. I Norge gjennomgår vi for 18. år på rad samtlige norske aksjeselskaper i jakten på landets beste entreprenører. For å bli kåret til EY Entrepreneur Of The Year må man ha entreprenørånd, gode økonomiske resultater, internasjonale ambisjoner, evne til å tenke nytt samt personlig integritet og påvirkningskraft. Videre er det et krav at den som skal nomineres må ha eierinteresse og inneha en ledende stilling i selskapet.

– Alle selskaper som tilfredsstiller våre kriterier kan delta, og vi gleder oss til å se hvilke kandidater som vil hevde seg i år, sier Ina.

I oktober gjennomføres det regionskåringer i seks norske byer. I desember arrangeres den nasjonale finalen i Oslo, der de beste kandidatene fra regionskåringene møtes til storstilt hedersbankett og prisutdeling.

Den nasjonale finalevinneren får delta på EY World Entrepreneur Of The Year i Monaco i juni 2020, der vekstskapere og entreprenører fra rundt 50 land møtes først og fremst for å hedres, men også for å konkurrere om tittelen World Entrepreneur Of The Year. Arrangementet er også en tredagers vekstskaperkonferanse med faglige innlegg fra ledere som har skapt noen av verdens raskest voksende virksomheter.

Fjorårets norske EY Entrepreneur Of The Year-vinner, Per Grieg jr. i Grieg Seafood ASA, er Norges representant når årets EY World Entrepreneur Of The Year skal kåres lørdag 8. juni.

Se høydepunkter fra fjorårets norske finale i EY Entrepreneur Of The Year

Nominer en kandidat til Entrepreneur Of The Year-programmet 2019 Kjenner du en dyktig vekstskaper? Ta kontakt med EY ved veronica.hagelid@no.ey.com