DrivkraftAktuelt

Er du årets beste vekstskaper?

Kjenner du en dyktig bedriftsleder? Eller er du kanskje en selv? Nå starter jakten på årets Entrepreneur Of The Year, og vi tar imot forslag til kandidater.

– I media dyrkes idoler og idrettshelter, men en som har startet en bedrift og fått til en lønnsom utvikling år etter år får alt for sjelden positiv oppmerksomhet. EY Entrepreneur Of The Year skal få frem og hedre disse som har fått til det mange prøver på: å utvikle lønnsomme og levedyktige bedrifter, som skaper arbeidsplasser og utgjør en forskjell i sine lokalmiljøer, sier Ina K. Rosenberg, ansvarlig partner for EY Entrepreneur Of The Year-programmet i Norge.

For 17. år på rad gjennomgår det internasjonale revisjons- og rådgivningsselskapet EY (tidl. Ernst & Young) samtlige norske aksjeselskaper i jakten på landets beste entreprenører. For å bli kåret til EY Entrepreneur Of The Year må man ha gode økonomiske resultater, vesentlig vekst i omsetning og arbeidsplasser, entreprenørånd, internasjonale ambisjoner, evne til å tenke nytt samt personlig integritet og påvirkningskraft. Videre er det et krav at den som skal nomineres må ha eierinteresser og inneha en ledende stilling i selskapet.

– Fremgangsrike entreprenører stimulerer økonomisk vekst, skaper arbeidsplasser og er viktige for hele den norske økonomien, sier Ina.

Programmet gjennomføres først med regionale finaler i seks byer rundt i Norge i løpet av oktober og november. I desember følger nasjonal finale i Oslo, der de beste kandidatene fra regionsfinalene møtes til storstilt hedersbankett og prisutdeling.

Den nasjonale finale-vinneren får delta ved EY World Entrepreneur Of The Year i Monaco i juni 2019, der vekstskapere og entreprenører fra rundt 50 land møtes først og fremst for å hedres, men også for å konkurrere om tittelen World Entrepreneur Of The Year. Arrangementet er også et tre-dagers vekstforum med faglige innlegg fra ledere som har skapt noen av verdens raskest voksende virksomheter.

Se høydepunkter fra fjorårets norske finale i EY Entrepreneur Of The Year her.

Nominer en kandidat til Entrepreneur Of The Year-programmet 2018

Kjenner du en dyktig vekstskaper? Ta kontakt med EY ved veronica.hagelid@no.ey.com eller send inn din anbefaling/nominasjon

Informasjon om deltakerkriterier, juryen etc. finner du på eoy.no