DrivkraftAktuelt

Jakten på årets beste vekstskaper er i gang!

Kjenner du en dyktig vekstskaper? Nå starter jakten på årets Entrepreneur Of The Year, og EY ønsker ditt forslag til kandidat.

– I Norge har vi lange tradisjoner for å hedre idrettshelter, men er ikke like flinke til å feire vekstskaperne i næringslivet. Med EY Entrepreneur Of The Year gjør vi nettopp det. Vi feirer dem som har fått til det mange prøver på: å utvikle lønnsomme og levedyktige bedrifter, som skaper arbeidsplasser og utgjør en forskjell i sine lokalmiljøer, sier Terje Andersen, ansvarlig partner for EY Entrepreneur Of The Year-programmet i Norge.

For 16. året på rad gjennomgår det internasjonale revisjons- og rådgivningsselskapet EY (Ernst & Young) samtlige norske aksjeselskaper i jakten på landets beste vekstskaper. For å bli kåret til EY Entrepreneur Of The Year må man ha entreprenørånd, gode økonomiske resultater, vesentlig vekst i omsetning og arbeidsplasser, internasjonale mål, evne til å tenke nytt samt personlig integritet og påvirkningskraft. Videre er det et krav at den som skal nomineres må ha eierinteresser, samt inneha en ledende stilling i selskapet.

– Alle store selskaper har begynt med en god idé – en vekstskaper som hadde en visjon og som fant en måte å realisere den på. Slike fremgangsrike entreprenører stimulerer økonomisk vekst i hele verden, sier Terje.

 Programmet gjennomføres først med regionale finaler i seks byer rundt i Norge i løpet av oktober. I november følger nasjonal finale i Oslo, der de beste kandidatene fra regionsfinalene møtes til et inspirerende show og prisutdeling.

 Deretter kommer en nasjonal finale-vinner til EY World Entrepreneur Of The Year i Monaco, der vekstskapere og entreprenører fra rundt 60 land møtes for et tre-dagers program med faglige innlegg fra ledere som har skapt noen av verdens raskest voksende virksomheter.

Se høydepunkter fra 2016 World Entrepreneur Of The Year.

Nominer en kandidat til EOY-programmet 2017

Kjenner du en vekstskaper?
Ta kontakt med EY ved Veronica Hagelid eller send inn din anbefaling/nominasjon.

 Informasjon om deltakerkriterier, juryen etc. finner du på eoy.no.