DrivkraftAktuelt

Betonmast-lederne vant vekstskaperkåring

Jørgen Evensen og Peter Sandrup i Betonmast, et av Norges største entreprenør- og eiendomsutviklingskonsern, ble EY Entrepreneur Of The Year 2016. Med over fire milliarder i omsetning har de utviklet seg til en betydelig aktør i bransjen og fikk en velfortjent hyllest i det som er verdens største vekstskaperprogram.

 

vinnereeoy

Vi gratulerer årets vekstskapere/EY Entrepreneur Of The Year Betonmast-lederne Jørgen Evensen og Peter Sandrup 

Det var Arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie,  fjorårsvinner Brynjar Forbergskog i Torghatten og nordisk EY-sjef Erik Mamelund som overrakte prisen til Evensen og Sandrup under en festforestilling på Radisson Blu Plaza i Oslo tirsdag. Som vinner av den norske kåringen går de nå videre som Norges representanter i den internasjonale finalen. Vinnerne fra tilsvarende kåringer i 60 land møtes i Monaco neste sommer.
 
Det ble kåret vinnere i tre kategorier; handel, industri og tjenester. Trond Frigaard i Frigaard Gruppen i Sarpsborg vant klassen for handel, Jesper Melin Ganc-Petersen i Helseinnovasjon-konsernet i Nordfjord vant klassen for tjenester og Oslo-baserte Evensen og Sandrup i Betongmast AS vant prisen i kategori industri, før de også ble utropt som vinnere av hovedprisen.